Bagéan Inten

  • Diamond Segment For Cutting Granite, Concrete, Stone

    Bagéan Inten Pikeun Motong Granit, Beton, Batu

    • beungkeut 1.Different keur aplikasi béda & ukuran bagean tepat
    • 2.Long hirup & kinerja Stabil, kelas High of intan
    • 3.Working aman, sepi, sarta tepat, ngurangan motong & waktu gawé
    • 4. Dipaké Pikeun motong granit, aspal, marmer, sandstone, kapur, beton, lavastone.
    • Performance 5.Stable: dina lapisan luar jeung jero anu taliti dirancang pikeun mastikeun stabilitas motong
    • Prosés produksi 6.Advanced pikeun sintering
    • 7.Prosés inspeksi kualitas produk Strict